Kompatibilní verze
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
- 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
- 100 g jugo de naranja
- 25 g de miel de abeja
- 10 g de salsa de soya
- 3 pizca de pimienta molida
- 1 cdita de fécula de maíz
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
- 2 pizcas sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pizcas de flor de sal
nebo 2 pizcas de hojuelas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 573.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2 Std.
Kofta
50 dk
Pizza de Big Mac
1 Std. 30 Min
Pasta de cebolla y pollo con ensalada templada de tubérculos y Flatcake de chocolate al vapor.
1sa 5 dk
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1h
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1h
Manakish (pan zaatar)
2h 40min
Ensalada de pollo con vinagreta de menta
1h
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Langosta thermidor
50 dk
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min