Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)

Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porciones

Suroviny

  • 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
  • 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
  • 100 g jugo de naranja
  • 25 g de miel de abeja
  • 10 g de salsa de soya
  • 3 pizca de pimienta molida
  • 1 cdita de fécula de maíz
  • 75 g de agua
  • 25 g de mirin
  • 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
  • 2 pizcas sal
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 2 pizcas de flor de sal
    2 pizcas de hojuelas de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 573.3 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 2053 kJ / 491 kcal
Tuk 41.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...