Kompatibilní verze
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
- 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
- 100 g jugo de naranja
- 25 g de miel de abeja
- 10 g de salsa de soya
- 3 pizca de pimienta molida
- 1 cdita de fécula de maíz
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
- 2 pizcas sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pizcas de flor de sal
nebo 2 pizcas de hojuelas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 573.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2h 30 min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1h 25min
Salsa de 4 quesos
20 min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7 Std. 30 Min
Bowl arcoíris
1h 15 min
Butifarras frescas con puré de patatas (Hestan Cue™)
45min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25 min
Risotto con frutos del mar
55min
Trucha con crema bretona y chips de verduras Al vacío TM6
Žádné hodnocení
Bisque de camarón
25 min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Aguacates rellenos de jaiba
1h