Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
TM6

Kuřecí stehna v teriyaki marinádě

4.3 (43 hodnocení)

Suroviny

  • 30 gramů sójové omáčky
  • 20 gramů medu
  • 10 gramů hnědého cukru
  • 15 gramů rýžového vinného octa
  • ½ čajové lžičky zázvoru, čerstvého, nastrouhaného
  • ⅛ čajové lžičky chilli, prášku
  • 35 gramů saké
    nebo 35 gramů vody
  • 2 horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
    nebo 30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (z půlky citrónu)
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • ½ - 1 polévková lžíce sezamových semínek, orestovaných
  • 1 jarní cibulka, nakrájená šikmo
  • ½ čerstvé chilli papričky, bez semínek, nakrájené šikmo

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1291 kJ / 308.5 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
15 g
Tuk
15 g
Vláknina
0.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty