Kuřecí stehna v teriyaki marinádě

Kuřecí stehna v teriyaki marinádě

4.4 48 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
2 porce

Suroviny

  • 30 gramů sójové omáčky
  • 20 gramů medu
  • 10 gramů hnědého cukru
  • 15 gramů rýžového vinného octa
  • ½ čajové lžičky zázvoru, čerstvého nastrouhaného
  • ⅛ čajové lžičky chilli, prášku
  • 35 gramů saké
    35 gramů vody
  • 2 horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)
  • voda na ponoření sáčku
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • ½ - 1 polévková lžíce sezamových semínek, orestovaných
  • 1 jarní cibulka nakrájená šikmo
  • ½ čerstvé chilli papričky bez semínek, nakrájené šikmo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 24 g
Kalorie 1291 kJ / 308.5 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...