
Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
Příprava 20min
Celkový 2hod. 5min
2 porce
Suroviny
-
sójové omáčky30 gramů
-
medu20 gramů
-
hnědého cukru10 gramů
-
rýžového vinného octa15 gramů
-
zázvoru, čerstvého nastrouhaného½ čajové lžičky
-
chilli, prášku⅛ čajové lžičky
-
saké35 gramů
-
horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)2
-
voda na ponoření sáčku
-
vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku1 rovná čajová lžička
-
kukuřičného škrobu1 čajová lžička
-
sezamových semínek, orestovaných½ - 1 polévková lžíce
-
jarní cibulka nakrájená šikmo1
-
čerstvé chilli papričky bez semínek, nakrájené šikmo½
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
308.5 kcal /
1291 kJ
Protein
24 g
Tuk
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
0.5 g