
Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
Příprava 20min
Celkový 2hod. 5min
2 porce
Suroviny
-
sójové omáčky30 gramů
-
medu20 gramů
-
hnědého cukru10 gramů
-
rýžového vinného octa15 gramů
-
zázvoru, čerstvého nastrouhaného½ čajové lžičky
-
chilli, prášku⅛ čajové lžičky
-
saké35 gramů
-
horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)2
-
voda na ponoření sáčku
-
vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku1 rovná čajová lžička
-
kukuřičného škrobu1 čajová lžička
-
sezamových semínek, orestovaných½ - 1 polévková lžíce
-
jarní cibulka nakrájená šikmo1
-
čerstvé chilli papričky bez semínek, nakrájené šikmo½
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
308.5 kcal /
1291 kJ
Protein
24 g
Tuk
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
0.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min
Citrónový dip
20min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min
Slávky alla Medoc
50min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Thai Burger
30min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min
Pad thai
45min
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min