Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů sójové omáčky
-
20 gramů medu
-
10 gramů hnědého cukru
-
15 gramů rýžového vinného octa
-
½ čajové lžičky zázvoru, čerstvého nastrouhaného
-
⅛ čajové lžičky chilli, prášku
-
35 gramů vody35 gramů saké
-
2 horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)
-
voda na ponoření sáčku
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
½ - 1 polévková lžíce sezamových semínek, orestovaných
-
1 jarní cibulka nakrájená šikmo
-
½ čerstvé chilli papričky bez semínek, nakrájené šikmo
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
24 g
Kalorie
1291 kJ /
308.5 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Červené rybí kari
30min.
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Béarnská omáčka
20min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Steaková omáčka
25min.
Korma s mořskými plody
40min.
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.