
Zařízení & příslušenství
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 kusů
Suroviny
Těsto
-
hladké mouky270 gramů
-
olivového oleje100 gramů
-
vody60 gramů
-
lístků bazalky podle chuti8 - 10
-
citrónové kůry1 polévková lžíce
-
soli½ čajové lžičky
Náplň
-
olivového oleje30 gramů
-
cibule na čtvrtky150 gramů
-
sušených rajčat, v oleji okapaných30 gramů
-
kuřecích prsou, bez kůže na kostky (2 cm)300 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
čerstvě mletého černého pepře1 špetka
-
cherry rajčat napůl250 gramů
-
smetany, min. 30 % tuku200 gramů
-
vejce2
-
sýru feta60 gramů
-
muškátového oříšku, mletého1 špetka
-
lístků bazalky roztrhaných na kousky, na ozdobu10
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
438 kcal /
1833 kJ
Protein
16 g
Tuk
28 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2.1 g