Kompatibilní verze
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz integral
- 20 g azeite
- 3 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. sopa de pasta tandoori
- 2 vagens de cardamomo
- 800 g chambão de vaca c/ osso partido em pedaços pequenos
- 3 c. chá de sal
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 300 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 200 g creme de coco
- 1 c. sopa de erva-príncipe picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2998.5 kJ / 716.7 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1987.3 mg
Alternativní recepty
Arroz de frango Hainan, sopa de legumes e ovo a vapor
1 Std. 25 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Pérolas de uva com champanhe
Žádné hodnocení
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3u. 5min
Ensopado à caçador Polonês (Bigos)
1h 40min
Salada de carne com erva-príncipe
Žádné hodnocení
Esparguete Sichuan
50 Min
Peru com ananás e chucrute
45min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Entrecosto agridoce
40min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10h
Guisado de vitela em slow cooking
2 Std. 10 Min