
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g d'eau et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
-
150 - 200
g de haricots verts, frais petits
nebo 150 - 200 g de haricots verts plats, frais - 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau pour immerger le sachet
-
1
c. à café rase d'acide ascorbique
nebo 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (équivaut à un demi-citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 52.3 kcal / 217.3 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Purée de pommes de terre
45 min
Aubergines vapeur et riz
1 godz.
Crème fouettée
10 min
Artichauts à la romaine
50 min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Légumes rissolés
20 min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min