Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Aubergines vapeur et riz
1h
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 godz. 20 min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1 godz. 20 min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40min