Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Tarte aux pommes
1h 15min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Ratatouille
40 Min
Sauce béchamel
15min
Soupe de légumes
25 min
Farfalle aux palourdes et tomates-cerises
30 min
Artichauts à la romaine
50min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Carottes glacées au miel
1h 20 min