Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pommes de terre en robe des champs
30min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30min
Ratatouille
40min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1h 20min
Panure
5min
Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit
25min
Artichauts à la romaine
50 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min