Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g de agua muy fría
- 30 g de azúcar moreno
- 30 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (5 g)
- 2 cucharadas de semillas de amapola
Relleno
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla roja
- 50 g de apio en trozos
- 500 g de pollo asado en trozos, sin piel ni huesos
- 100 g de mayonesa
- 1 cucharada de mostaza
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1083 kJ / 259 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 234 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitas de pollo con verduras doradas
45 Min
Arroz tapado
50min
Bocata de rosbif
24 godz. 30 min
Bol de quinoa con ternera
1 Std. 30 Min
Pollo picante y cuscús con zanahoria
2 Std.
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40min
Brochetas de palometa en adobo con ensalada de coliflor
20min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 Min
Ensalada templada de patata (Pelar)
45 Min
Bocadillos de filetes rusos
20min
Costillas teriyaki y verduras agridulces (MEATER)
2 Std.
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h