Caldo de carne en cocción lenta

Caldo de carne en cocción lenta

4.6 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
1300 g

Suroviny

  • 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 50 g de apio en trozos de 2 cm
    50 g de nabo, en trozos de 2 cm
  • 2 dientes de ajo
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 15 granos de pimienta negra
  • 1 - 2 hojas de laurel secas
  • 1200 - 1400 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1300 g

Sodík 3138 mg
Protein 24 g
Kalorie 1207 kJ / 288 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...