Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
nebo 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1300 g
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 3138 mg
Alternativní recepty
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Caldo de pollo con jengibre
1 Std. 45 Min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19h 30min
Yogur natural en Varoma
12h
Caldo de verduras
50 Min
Pan rallado para panes
45min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 Std.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Yogur griego en Varoma
13 Std.
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Paella (Cocción de arroz)
55 Min