Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
nebo 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1300 g
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 3138 mg
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3ωρ.
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10 min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1ωρ. 50 λεπτ.
Menú: Sopa de fideos. Canelones de carne.
4 Std.
Caldo de verduras
50 Min
Caldo de pollo
30 Min
Caldo de pollo con jengibre
1 Std. 45 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 λεπτ.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13h
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min