Caldo de carne (Cocción lenta)

Caldo de carne (Cocción lenta)

4.6 11 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 3hod. 50min
1300 g

Suroviny

  • ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
    3 - 4
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de cebolla en trozos de 3 cm
    120 g
  • de zanahoria en rodajas de 1 cm
    100 g
  • de apio en trozos de 2 cm
    50 g
    50 g de nabo, en trozos de 2 cm
  • dientes de ajo
    2
  • de sal
    1 - 1 ½ cucharaditas
  • granos de pimienta negra
    15
  • hojas de laurel secas
    1 - 2
  • de agua
    1200 - 1400 g

Nutriční hodnoty na 1300 g

Kalorie 288 kcal / 1207 kJ
Protein 24 g
Tuk 24 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sodík 3138 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...