
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
nebo 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1300 g
- Kalorie
- 288 kcal / 1207 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 3138 mg
Alternativní recepty
Encurtido picante de espirales de zanahoria
Žádné hodnocení
Caldo de pollo rico en colágeno
12hod. 10min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10min
Chalota caramelizada (100 g) en mitades
20min
Chalota dorada (100 g)
15min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Bastones de zanahoria dorados (100 g)
10min
Pimientos dorados (100 g)
15min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3hod.
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min