Berenjenas al miso al vacío

Berenjenas al miso al vacío

3.5 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 90 g de pasta de miso blanco (shiro miso) dulce
  • 40 g de mirin
  • 35 g de sake
    35 g de agua
  • 30 g de azúcar
  • 1 ½ cucharaditas de aceite de sésamo
  • 2 pellizcos de sal
  • 1600 g de agua
  • 30 g zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 360 g de berenjenas en trozos de 3x2 cm
  • 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
  • 1 cebolleta tierna en rodajas finas diagonales

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 670 mg
Protein 4 g
Kalorie 654 kJ / 156 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...