Berenjenas al miso (Al vacío)

Berenjenas al miso (Al vacío)

3.5 17 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 45min
4 raciones

Suroviny

  • de pasta de miso blanco (shiro miso) dulce
    90 g
  • de mirin
    40 g
  • de sake
    35 g
    35 g de agua
  • de azúcar
    30 g
  • de aceite de sésamo
    1 ½ cucharaditas
  • de sal
    2 pellizcos
  • de agua
    1600 g
  • de zumo de limón
    30 g
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • de berenjenas en trozos de 3x2 cm
    360 g
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharada
  • cebolleta recta en rodajas finas diagonales
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 156 kcal / 654 kJ
Protein 4 g
Tuk 6 g
Sacharidy 13 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 670 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...