Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 250 - 300 g de hojas de espinaca frescas
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- 4 - 5 láminas de masa filo
- 100 g de mantequilla fundida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1152 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 627.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins de huevo con espinacas y tomates
30 Min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Crêpes de espinaca con jamón y queso
1 Std.
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Hamburguesa de rape y salmón
45 Min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1 Std.
Pizza integral de batatas
3h 15min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Coliflor con pesto de pistachos
1 Std.