Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 250 - 300 g de hojas de espinaca frescas
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- 4 - 5 láminas de masa filo
- 100 g de mantequilla fundida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1152 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 627.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortillitas de calabacín
20min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45min
Coliflor a la parmesana
40min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 godz. 10 min
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1 godz.
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Tomatokeftedes (Buñuelos griegos de tomate) - Grecia
45min
Frittatas de brócoli y cheddar
1 godz.
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40min
Coliflor con pesto de pistachos
1 godz.