Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 2 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 700 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln
- 700 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g braune Champignons, geviertelt oder in Scheiben
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein
- 70 g Preiselbeerkompott
- Pfeffer zum Abschmecken
- Chilipulver zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Hackbällchen-Suppe
45 min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Speck-Majoran-Frikadellen
35min
Hähnchen-Minestrone
1 Std. 20 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Gulaschsuppe
1h 5min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 godz. 35 min