Zařízení & příslušenství
沙茶花枝蓋飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
沙茶花枝
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
花枝 切片,刻花250 克
-
綜合甜椒 切塊(約3公分)100 克
-
蠔油30 克
-
沙茶醬15 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片1 枝
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1411.8 mg
Protein
29.4 g
Kalorie
2593.1 kJ /
620.4 kcal
Tuk
15.1 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
408.1 g
Sacharidy
90.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan