Kompatibilní verze
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo emmental
- 1000 g camarão c/ casca
- 1500 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 20 g azeite
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 8 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado
- 350 g farinha tipo 65
- Pimenta q.b.
- 170 g manteiga semicongelada, cortada em cubos pequenos
- 100 g manteiga
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 1000 g leite
- 150 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2637 kJ / 631 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Açorda de tomate
20 Min
Pão rústico
2h
Trifle de framboesa e limão
2h
Tarte vulcão
1h 15min
Almofadinhas de peru
40min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Bolos folhados
13 Std.
Sonhos de batata recheados com esparregado
1h
Pudim de bacalhau
2h
Crepes de camarão
1h 10min
Crumble de amora e maçã
20 Min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min