Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 70 g água morna
- 130 g farinha de espelta tipo 630
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar e embeber
- 190 g água, mais q.b p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 20 g mel
- 30 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de tomilho
- 2 peras cortadas em cubos (150 g aprox.)
- 24 tiras de bacon cortadas finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Piza de longa fermentação
Žádné hodnocení
Queijos labna
72hod.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Panettone com chocolate e laranja
2 Std. 45 Min
Tábua de fumados de peixe, pão de azeite e maionese de ervas
3 Std. 15 Min
Doce branco com ameixa
4sa
Copinhos
1 godz. 30 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 dk
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min