Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 70 g água morna
- 130 g farinha de espelta tipo 630
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar e embeber
- 190 g água, mais q.b p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 20 g mel
- 30 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de tomilho
- 2 peras cortadas em cubos (150 g aprox.)
- 24 tiras de bacon cortadas finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Doce de ruibarbo
50 Min
Brioche de whisky e natas
5 Std.
Quebra-nozes
Keine Bewertungen
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Pães de raiz recheados
Keine Bewertungen
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Baguetes de espelta com massa-mãe
7h 35min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min