
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 70 g água morna
- 130 g farinha de espelta tipo 630
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar e embeber
- 190 g água mais q.b p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 20 g mel
- 30 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de tomilho
- 2 peras cortadas em cubos (150 g aprox.)
- 24 tiras de bacon cortadas finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 352 kcal / 1449 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Keine Bewertungen
Doce branco com ameixa
4 Std.
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Bôla de carne em vinha de alhos
8 Std.
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Molho de ameixa à chinesa
40 Min
Bolinhos de bacalhau
1 Std.
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min