
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de sirop d'agave
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
Le jour même
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 15 g de sucre vanillé maison
- 50 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 387 kcal / 1609 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Poulet entier et ratatouille
1hod.
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1hod. 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Yaourts maison
11hod. 30min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1hod.
Poulet entier et salade de boulgour aux tomates et à la menthe
1hod. 15min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Bonbons à la fraise
35min
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min
Brioche extra moelleuse
3hod. 45min
Glace sundae nappage caramel
3hod. 35min