Chocolat liégeois

Chocolat liégeois

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod. 15min.
6 portions

Suroviny

La veille
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 50 g de sirop d'agave
  • 140 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
Le jour même
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 15 g de sucre vanillé maison
  • 50 g d'amandes effilées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.8 g
Kalorie 1609 kJ / 387 kcal
Tuk 28.3 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 22.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...