Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de sirop d'agave
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le jour même
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 15 g de sucre vanillé maison
- 50 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 387 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30 min
Pain rapide
1 Std. 15 Min
Yaourt glacé aux fraises
7h
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Pavé de thon à la tomate et riz, verrine à la pêche
45 min
Pain-chenille feuilleté au pesto
2u. 30min
Salade de fajitas au poulet croustillant. Riz au lait et poires caramélisées
1 Std. 35 Min
Couronne de l'Avent
1 Std.
Petits chocolats croustillants de Noël
2 Std. 35 Min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1h 10 min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Crème dessert au chocolat
25 min