Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 200 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- ½ guindilla fresca cortada en rodajas, sin semillas (volitelně)
- 1000 g de alcachofas frescas (600 g limpias) partidas en 2
- 36 berberechos (remojados en agua con sal)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 14.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menestra de verduras
40min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas a la cerveza
45min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Calamares encebollados
1h
Cardo con carabineros
1h
Alcachofas a la romana
50min
Sopa de pescado
55min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min