Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 36 berberechos frescos (aprox. 500 g)
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- agua
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 200 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- ½ guindilla fresca cortada en rodajas, sin semillas (volitelně)
- 1000 g de alcachofas frescas (600 g limpias) partidas en 2
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 14.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Calamares encebollados
1u.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1u.
Alcachofas a la romana
50min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas a la cerveza
45min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min