Bacalao con ajetes y pilpil

Bacalao con ajetes y pilpil

4.5 64 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 2 dientes de ajo
  • 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
  • 100 de ajetes en trozos de 6 cm
  • 20 g de agua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 16.35 g
Kalorie 1095 kJ / 262 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 2.35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...