Bacalao con ajetes y pilpil
TM31 TM5

Bacalao con ajetes y pilpil

4.5 (57 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 2 dientes de ajo
  • 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
  • 100 de ajetes en trozos de 6 cm
  • 20 g de agua

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1095 kJ / 262 kcal
Protein
16.35 g
Sacharidy
2.35 g
Tuk
20.8 g
Vláknina
0.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty