Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1095 kJ / 262 kcal
- Protein
- 16.35 g
- Sacharidy
- 2.35 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao fresco con ajada
30min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Almejas a la marinera
30min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min