Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1095 kJ / 262 kcal
- Protein
- 16.35 g
- Sacharidy
- 2.35 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Cigalas al ajillo
20min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Dorada a la veneciana
55 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min