Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aderezo
- 25 g de hojas de albahaca fresca
- 1 chile jalapeño, sin semillas
- 15 g de vinagre de manzana
- 15 g aceite de oliva
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta molida
Fajitas de res
- 400 g de bistec de res, en tiras (aprox. 5 cm)
- 5 g de sal, o al gusto
- 50 g de aceite
- ½ cdita de pimienta molida
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cdita cebolla en polvo
Verduras salteadas
- 250 g de cebolla, en gajos
- 200 g de zanahorias, en bastones (aprox. 5 cm x 1 cm)
- 100 g de pimientos, en tiras (aprox. 5 cm x 5 mm)
- 100 g de chícharos congelados
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 lechuga sangría, en trozos, lavada y desinfectada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1358 kJ / 323 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1018 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30 min
Carne de res a la jardinera
40min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Picadillo con rajas
25min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Bisteces para dos TM6
35min
Salpicón de pollo
25min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Salpicón de pollo
25min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min