
Zařízení & příslušenství
Sambal udang
Příprava 10min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
1039.5 kcal /
4366 kJ
Protein
72.4 g
Tuk
62.7 g
Sacharidy
39.1 g
Vláknina
15.5 g
Nasycený tuk
9.9 g
Sodík
6494.9 mg