Sambal udang (Skinnymixers)

Sambal udang (Skinnymixers)

4.6 67 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • fresh coriander leaves
    20 g
  • fresh basil leaves
    3
  • brown onion cut into quarters
    200 g
  • apple cider vinegar
    25 g
  • fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • salt
    2 tsp
  • shrimp paste
    10 g
  • water
    100 g
  • olive oil
    60 g
  • chilli powder
    ½ tsp
  • coconut sugar (see Tips)
    10 g
  • canned tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • large raw prawns peeled and deveined
    300 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 6494.9 mg
Protein 72.4 g
Kalorie 4366 kJ / 1039.5 kcal
Tuk 62.7 g
Vláknina 15.5 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sacharidy 39.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...