Zařízení & příslušenství
Sambal udang (Skinnymixers)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
6494.9 mg
Protein
72.4 g
Kalorie
4366 kJ /
1039.5 kcal
Tuk
62.7 g
Vláknina
15.5 g
Nasycený tuk
9.9 g
Sacharidy
39.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mee Goreng Mamak
15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Tom Yum Goong
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min