
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 147.6 kcal / 619.9 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 2.2 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 141.4 mg
Alternativní recepty
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1hod. 5min
Pineapple Tarts
1hod. 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24hod. 30min
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min
Mantou buns
1hod. 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1hod. 40min
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Pandan Kaya
55min