Dou sha bao (red bean paste buns)

Dou sha bao (red bean paste buns)

4.3 22 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 9hod. 30min.
20 portions

Suroviny

Dou Sha (Red bean paste)
  • dried adzuki beans
    150 g
  • water plus extra for soaking
    1000 g
  • pandan leaf (see Tips)
    1
  • white sugar
    180 g
Bao (Buns)
  • full cream milk
    200 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    20 g
  • self-raising flour
    350 g
  • baking powder
    1 tsp
  • vegetable oil
    30 g
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    2 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 141.4 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 619.9 kJ / 147.6 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 27.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...