Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)

Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)

3.7 9 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)
    3 pieces
  • warm water for soaking
  • vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)
    50 g
  • firm tofu cut into slices (1 cm)
    150 - 200 g
  • tempeh cut into slices (1 cm)
    150 - 200 g
  • vegetable oil plus extra for shallow frying
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • small dried anchovies rinsed (see Tip)
    20 g
  • coconut milk
    100 g
  • water
    100 g
  • tamarind paste
    20 g
  • fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
    2 - 4
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
    2 - 4
  • carrot cut into julienne
    50 g
  • potato cut into julienne
    50 g
  • green beans sliced diagonally
    200 g
  • medium raw prawns peeled
    150 g
  • salt
    ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 550.7 kcal / 2312.9 kJ
Protein 31.2 g
Tuk 34.7 g
Sacharidy 24.3 g
Vláknina 10.9 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sodík 1208.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...