Zařízení & příslušenství
宮保雞丁
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭 切片15 克
-
薑 切片10 克
-
乾辣椒 切段10 克
-
油1 大匙
-
去骨雞腿排 切塊(約5公分)450 克
-
熟竹筍 切丁(約2.5公分)150 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
白醋2 茶匙
-
糖2 茶匙
-
蔥 切段(約3公分)30 克
-
香油2 茶匙
-
無鹽烤花生50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
500.6 mg
Protein
26.6 g
Kalorie
1464 kJ /
350.2 kcal
Tuk
21.7 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
4.6 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 李德全 II
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan