宮保雞丁

宮保雞丁

3.3 16 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 乾辣椒 切段
    10 克
  • 1 大匙
  • 去骨雞腿排 切塊(約5公分)
    450 克
  • 熟竹筍 切丁(約2.5公分)
    150 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白醋
    2 茶匙
  • 2 茶匙
  • 切段(約3公分)
    30 克
  • 香油
    2 茶匙
  • 無鹽烤花生
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 500.6 mg
Protein 26.6 g
Kalorie 1464 kJ / 350.2 kcal
Tuk 21.7 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...