Zařízení & příslušenství
洋菇炒豌豆莢
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮甜豌豆 去蒂頭150 克
-
紅蘿蔔 切薄片30 克
-
蘑菇 切片100 克
-
水15 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.1 g
Kalorie
246.4 kJ /
58.9 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan