洋菇炒豌豆莢
TM5 TM6

洋菇炒豌豆莢

4.8 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 150 克 新鮮甜豌豆 ,去蒂頭
  • 30 克 紅蘿蔔 ,切薄片
  • 100 克 蘑菇 ,切片
  • 15 克 水
  • ¼ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
246.4 kJ / 58.9 kcal
Protein
2.1 g
Sacharidy
5.4 g
Tuk
3.9 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty