滷蛋

滷蛋

4.2 14 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 顆

Suroviny

  • 800 克
  • 醬油
    160 克
  • 蒜頭 略拍扁
    30 克
  • 切段(約4公分)
    40 克
  • 80 克
  • 米酒
    100 克
  • 水煮蛋 剝殼
    6 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 顆

Protein 2.5 g
Kalorie 455.1 kJ / 108.9 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...