Zařízení & příslušenství
滷蛋
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 顆
Suroviny
-
水800 克
-
醬油160 克
-
蒜頭 略拍扁30 克
-
蔥 切段(約4公分)40 克
-
糖80 克
-
米酒100 克
-
水煮蛋 剝殼6 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 顆
Protein
2.5 g
Kalorie
455.1 kJ /
108.9 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan