Zařízení & příslušenství
清蒸冬菜鱈魚
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
米酒30 克
-
味醂30 克
-
醬油10 克
-
冰糖粉5 克
-
鱈魚片 (約1片)300 克
-
冬菜5 克
-
薑 切絲10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
新鮮香菜 只取葉子5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.2 g
Kalorie
730.1 kJ /
174.6 kcal
Tuk
11.7 g
Vláknina
0.025 g
Sacharidy
7.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan