Zařízení & příslušenství
椒汁白肉
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
水2100 克
-
新鮮綠豆芽 洗淨,瀝乾100 克
-
豬五花火鍋肉片 切大片,長約5公分200 克
-
新鮮青辣椒 去籽切段20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切段20 克
-
蒜頭30 克
-
青花椒粒20 克
-
油20 克
-
美極鮮味露5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
紹興酒15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
264.3 mg
Protein
8.9 g
Kalorie
1036.8 kJ /
247.8 kcal
Tuk
21.6 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
4.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 李德全 II
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan