椒汁白肉

椒汁白肉

3.0 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 2100 克
  • 新鮮綠豆芽 洗淨,瀝乾
    100 克
  • 豬五花火鍋肉片 切大片,長約5公分
    200 克
  • 新鮮青辣椒 去籽切段
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切段
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 青花椒粒
    20 克
  • 20 克
  • 美極鮮味露
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 紹興酒
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 264.3 mg
Protein 8.9 g
Kalorie 1036.8 kJ / 247.8 kcal
Tuk 21.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...