Zařízení & příslušenství
墨西哥風味炒羊肉
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
羊肉 切片(厚0.5公分)300 克
-
墨西哥TACO香料2 茶匙
-
匈牙利辣紅辣椒粉1 ½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
蘑菇 對半切150 克
-
青椒 切丁(2公分)60 克
-
蕃茄糊30 克
-
鹽½ 茶匙
-
巴西利 (volitelně) 切碎,裝飾用5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.1 g
Kalorie
737.8 kJ /
176.5 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
減醣大作戰
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan