酒釀蒸鱈魚
TM6 TM5

酒釀蒸鱈魚

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 薑 ,切片
  • 400 克 鱈魚片 (約二片)
  • 30 克 酒釀
  • 15 克 日式醬油
  • 500 克 水
  • 10 克 蔥 ,切細絲
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
864.5 kJ / 206.8 kcal
Protein
30.6 g
Sacharidy
15.8 g
Tuk
5.1 g
Nasycený tuk
113.9 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
825.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty