Zařízení & příslušenství
酒釀蒸鱈魚
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
薑 切片15 克
-
鱈魚片 (約二片)400 克
-
酒釀30 克
-
日式醬油15 克
-
水500 克
-
蔥 切細絲10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
825.7 mg
Protein
30.6 g
Kalorie
864.5 kJ /
206.8 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
113.9 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan