酒釀蒸鱈魚

酒釀蒸鱈魚

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 切片
    15 克
  • 鱈魚片 (約二片)
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 500 克
  • 切細絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 825.7 mg
Protein 30.6 g
Kalorie 864.5 kJ / 206.8 kcal
Tuk 5.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 113.9 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...