白酒蛤蜊燉飯

白酒蛤蜊燉飯

4.3 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    100 克
  • 白酒
    70 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    170 - 190 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    250 克
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    50 克
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 636.1 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 1778.2 kJ / 425.4 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 85.2 g
Sacharidy 56.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...