Zařízení & příslušenství
白酒蛤蜊燉飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
新鮮蘑菇 切片100 克
-
白酒70 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯170 - 190 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨250 克
-
蘆筍 切段(約3公分)50 克
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
636.1 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
1778.2 kJ /
425.4 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
85.2 g
Sacharidy
56.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan