Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 500 g di acqua
- 10 g di sale
- 5 g di zucchero
- 130 g di alici fresche pulite, senza testa e lische
Cottura delle alici
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) a julienne
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca) a julienne
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di aceto bianco
- insalata valeriana, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1105.3 kJ / 264 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 2006 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Dado di pesce
1h 40min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min