Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 picantones
- 500 g de uvas negras
- 50 g de salsa de soja
- 100 g de miel
- 50 g de kétchup
-
½
cucharadita de pimienta de Sichuán
nebo ½ cucharadita de pimienta negra molida - 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Protein
- 35.47 g
- Sacharidy
- 42.22 g
- Tuk
- 6.03 g
- Vláknina
- 0.61 g
Alternativní recepty
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Boletus con foie en papillote
30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Besugo con patatas panadera
1h
Conejo al chilindrón
1h
Conejo en escabeche
48h 50min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Calamares al whisky
45min
Pollo a la cerveza negra
45min