Kompatibilní verze
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jugo de gallo
- 1 capón de corral
- 1 cebolla en gajos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 1 limón (reserve ralladura para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
Merluza al vapor
- 500 g de agua
- 3 - 4 hojas de limonero
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (reserve una ramita para decorar)
- 4 cebollitas francesas
- 4 lomos de merluza (150 g c/u)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 676 kJ / 162 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1 Std. 10 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Albóndigas con setas
35min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Solomillos de pollo con setas
1h
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min