Kompatibilní verze
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jugo de gallo
- 1 capón de corral
- 1 cebolla en gajos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 1 limón (reserve ralladura para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
Merluza al vapor
- 500 g de agua
- 3 - 4 hojas de limonero
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (reserve una ramita para decorar)
- 4 cebollitas francesas
- 4 lomos de merluza (150 g c/u)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 676 kJ / 162 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40p
Mejillones marinados con crema de azafrán
40p
Sushi de arroz con leche
14h
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Rape al vapor con salsa verde
20p
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min
Merluza a la gallega
40p
Merluza al vapor de almejas
30min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min