
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de poulpe les tentacules (2-2,5 cm d'épaisseur)
- 1 c. à soupe de paprika
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 2 gousses d'ail hachées
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- 120 g de carottes coupées en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 100 g d'oignons rouges coupés en deux et émincés (0,5 cm)
- 80 g de poivron vert coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 80 g de poivron rouge coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 15 g de vinaigre blanc
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 281 kcal / 1177 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 594 mg
Alternativní recepty
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50min
Aïoli traditionnel
10min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1hod. 35min
Poulpe mariné
7hod. 5min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5hod. 30min
Ragoût de langouste
1hod. 35min
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Langouste au combava
55min
Rouille
10min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1hod. 10min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Anchoïade
15min