Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de poulpe, les tentacules (2-2,5 cm d'épaisseur)
- 1 c. à soupe de paprika
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 2 gousses d'ail, hachées
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- 120 g de carottes, coupées en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux et émincés (0,5 cm)
- 80 g de poivron vert, coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 80 g de poivron rouge, coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 15 g de vinaigre blanc
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 594 mg
Alternativní recepty
Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé
Žádné hodnocení
Sardines grillées à la gremolata
35min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Dorade royale en croûte de sel
35min
Gambas au romarin
40min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Poulpe mariné
7h 5min
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 Min
Ormeaux à la persillade verte
30min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min