Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Dill, abgezupft
- 50 g Graupen, mittel (z. B. von Brüggen)
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 500 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 120 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 9.5 g
Alternativní recepty
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Grünkern-Gemüse-Eintopf
1 Std. 10 Min
Bunter Graupensalat
40min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Graupensuppe
1h
Bunte Bohnensuppe
50min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Grüne Minestrone
30min
Dänische Erbsensuppe
1h
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h