Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
-
80
g Petersilienwurzeln, in Stiften
nebo 80 g Pastinake, in Stiften - 100 g Möhren, in Stiften
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 cm x 5 mm)
- 200 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 200 g frische Pilze (z. B. Champignons), halbiert, große geviertelt
- 150 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Curry
- 60 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 68 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30 min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 min
Nudel-Gemüse-Salat
25min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Erbsen-Frittata
35min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35min
Hähnchen-Gemüse mit Currysauce
45 min
Low Carb Zucchini-Pizza
1h 10min