Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Laugenkroketten
- 250 g Laugenbrezeln, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Milch
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Waldpilzgeschnetzeltes und Fertigstellung
- 60 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 250 g Champignons, halbiert
- 250 g Pfifferlinge (siehe Tipp)
- 200 g Wasser
- 50 g Weißwein, trocken
- 180 g Milch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 30 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Paniermehl zum Wälzen
- 80 g Sahne
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilzragout mit Spätzle
30 min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 min
Champignon-Döner mit Knoblauchsauce
40 min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Knusperspargel im Kräutermantel
40 min
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1h
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Speckknödel mit Champignonsauce
1h 30min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h