Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 Min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 λεπτ.
Weiße Bolognese
45min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 Min
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Grünes Spargelpesto
20min
Rucola-Feta-Risotto
40 λεπτ.
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min