Kompatibilní verze
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Speckwürfel
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 1 ¾ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 Schweinslungenbraten (à 500 g)
- 3 TL Senf, scharf
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 300 g Faschiertes (vom Schwein)
- 100 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Anbraten
- 300 g Wasser
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 700 - 800 g Erdäpfel, speckig, geschält in Scheiben
- 30 - 50 g Weißweinessig
- ½ - 1 TL Zucker
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Bund frischer Schnittlauch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3608 kJ / 862 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Fiakergulasch
2h 15min
Paprikahendl
1 Std.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Fleischstrudel für Suppe
40min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Rindsrouladen
1h 30 min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min