
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Honig
- 20 g Senf
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 100 g Speckwürfel
- 150 g Bergkäse in Stücken
- 100 g Essiggurkerl
- 270 g Karotten in Stücken
- 6 Rindsschnitzel (à ca. 180-200 g), plattiert
- 4 EL Sonnenblumenöl
- 140 g Zwiebeln halbiert
- 50 g Butter in Stücken
-
150
g Rotwein, trocken
nebo 150 g dunkles Bier - 450 g Wasser
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 639 kcal / 2677 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Rindsrouladen
1h 30min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min