Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet im Schinkenmantel
- 600 g Schweinefilet, in 4 Stücken
- 2 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Scheiben Schinken, roh, dünn
- 500 g Wasser
- 2 EL Öl
Sauce und Spargel
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 200 g Frischkäse
- 50 g Prosecco
- 50 g Sahne
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2258 kJ / 540 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1 Std.
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.