Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet im Schinkenmantel
- 600 g Schweinefilet, in 4 Stücken
- 2 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Scheiben Schinken, roh, dünn
- 500 g Wasser
- 2 EL Öl
Sauce und Spargel
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 200 g Frischkäse
- 50 g Prosecco
- 50 g Sahne
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2258 kJ / 540 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Gratinierte Schinken-Spargel-Röllchen
1 godz. 10 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 godz. 10 min
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1 godz. 30 min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 godz. 10 min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1 godz. 10 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h