Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet im Schinkenmantel
- 600 g Schweinefilet, in 4 Stücken
- 2 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Scheiben Schinken, roh, dünn
- 500 g Wasser
- 2 EL Öl
Sauce und Spargel
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 200 g Frischkäse
- 50 g Prosecco
- 50 g Sahne
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2258 kJ / 540 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1sa
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50 min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1sa
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1sa 10 dk
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1sa 45 dk
Schweinslungenbraten mit Spargel
1sa 10 dk
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1sa
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45 min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 min