Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de óleo
- 1 c. chá de sal
- 130 g farinha de milho
Bolo
- 60 g pimento vermelho
- 40 g coentros
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 150 g presunto cortado em pedaços (ver dica)
- 150 g leite
- 250 g iogurte natural
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 160 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1419 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1154.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de lentilhas e pimentos assados
20min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Mochis com recheio de sésamo
50min
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
4h
Borscht
50min
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 Min
Abóbora com risoto
1 Std. 5 Min
Quiche Lorraine sem glúten
1 Std. 30 Min