Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de óleo
- 1 c. chá de sal
- 130 g farinha de milho
Bolo
- 60 g pimento vermelho
- 40 g coentros
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 150 g presunto cortado em pedaços (ver dica)
- 150 g leite
- 250 g iogurte natural
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 160 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1419 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1154.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1 Std. 15 Min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 godz. 5 min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Creme de tupinambo, nabo e mexilhão
55min
Salpicão de frango
40min
Sorvete de mandioca e coco
Žádné hodnocení
Salada de frango e espinafre
1 Std. 20 Min
Piza Marguerita com base de feijão
Žádné hodnocení
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Lasanha de raviolis com carne picada
1 Std. 40 Min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1h