Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 120 g água
- 50 g açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 350 g farinha tipo 65 c/ alto teor de proteína
- 30 g leite em pó
- 1 ovo
- 40 g manteiga à temperatura ambiente
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 1200 g perna de frango c/ osso e c/ pele cortada em pedaços (3 cm aprox.) (3 unid. aprox.)
-
150
g pasta Nyonya
nebo 150 g pasta de caril vermelha (ver dica) - 20 g caril Madras
- ½ c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g leite de coco
- 1 ovo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 521 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de frango
2 Std.
Funcho assado com molho de tomate - Sopa de alface com croutons
1h 30min
Tarte de hibisco e framboesa
2h 35 min
Mochis de sésamo preto
24h
Chai Latte de abóbora
35 Min
Arroz de frango com caril
40 λεπτ.
Massa com 2 molhos
30 Min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Tarteletes cappuccino
1h 40min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15min
Asas de frango 5 especiarias
45min
Brigadeiros de colher
2 Std. 30 Min