Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 700 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 400 g abóbora cortada em pedaços (1,5 cm aprox.)
- 250 g massa seca tipo orzo ou risoni
- 300 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 380 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de colorau
- ½ c. chá de paprika picante
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de tomilho seco
- 1 c. sopa de açúcar amarelo
- ½ c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de sal
- 50 g queijo feta desfeito, p/ guarnecer
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1166.5 kJ / 278.8 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 188.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moussaka de lentilhas
2h 20 min
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1h 5min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1h
Frango picante com cuscuz de cenoura
1h 40min
Guisado de frango, bulgur e legumes
35min
Lasanha de beringela
1h 10min
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
30min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1h
Tikka masala de couve-flor
30min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Estufado de beringela picante
30min