香菇滷肉燥

香菇滷肉燥

4.7 111 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份

Suroviny

  • 豬油
    10 克
  • 紅蔥頭 切對半
    50 克
  • 洋蔥 切丁(約1公分)
    50 克
  • 蒜頭 略拍扁
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)
    15 克
  • 豬絞肉
    500 克
  • 米酒
    50 克
  • 醬油
    60 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 冰糖
    20 克
  • 200 克
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 人份

Sodík 3910.9 mg
Protein 105.5 g
Kalorie 6199.6 kJ / 1483.2 kcal
Tuk 83.6 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 30.9 g
Sacharidy 58.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...