Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 紅蔥頭 ,稍微拍扁
- 1 ½ 茶匙 紹興酒
- 1500 克 高湯
- 20 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 100 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 150 克 豬肉絲
- 40 克 冬粉 ,泡軟,瀝乾,剪小段(約3公分)
- ½ - 1 茶匙 鹽
- 15 克 深色醬油 (老抽)
- 30 克 地瓜粉 ,先與3大匙水調勻
- 1 顆 蛋 ,先與1大匙水調勻
- 白胡椒粉 (調味用)
- 紅醋 (調味用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 907.5 kJ / 217.1 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 4.8 g