Zařízení & příslušenství
Lagarto alentejano
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
600 g
Suroviny
-
leite80 g
-
açúcar100 g
-
manteiga80 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
sal½ c. chá de
-
farinha tipo 65410 g
-
fermento p/ bolos1 ½ c. chá de
-
ovo1
-
canela em pó2 c. chá de
-
erva-doce2 c. chá de
-
gema de ovo p/ pincelar1
-
leite1 c. sopa de
-
passas de uva p/ decorar4
-
2 amêndoas, da Páscoaovos p/ decorar2
-
Granulado colorido q.b.
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
333.4 mg
Protein
14.1 g
Kalorie
2001.5 kJ /
478.4 kcal
Tuk
15.8 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
70.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Março com a Bimby®
48 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko