Lagarto alentejano

Lagarto alentejano

4.3 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
600 g

Suroviny

  • leite
    80 g
  • açúcar
    100 g
  • manteiga
    80 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha tipo 65
    410 g
  • fermento p/ bolos
    1 ½ c. chá de
  • ovo
    1
  • canela em pó
    2 c. chá de
  • erva-doce
    2 c. chá de
  • gema de ovo p/ pincelar
    1
  • leite
    1 c. sopa de
  • passas de uva p/ decorar
    4
  • ovos p/ decorar
    2
    2 amêndoas, da Páscoa
  • Granulado colorido q.b.

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 333.4 mg
Protein 14.1 g
Kalorie 2001.5 kJ / 478.4 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 70.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...