Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 470 g Birnen, nach Wunsch geschält, davon 350 g in Stücken und 120 g in Würfeln (1 cm)
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Wasser
-
350
g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
nebo 350 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (3 cm) - 1 TL Bohnenkraut
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 EL Öl
- 80 g Speckwürfel
- 200 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2312 kJ / 552 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Nordische Minestrone
30p
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Rosenkohlcremesuppe
45min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Vanille-Rotkohl mit Birne
1 Std. 30 Min
Kartoffelsalat mit Birnen-Bohnen und Speck
2h 30min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 Min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1h
Lila Kartoffelsuppe
45min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h