Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Blutorangensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Agavendicksaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 158 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10 Min
Sahne-Dill-Dressing
5 Min
Fruchtiges Salatdressing
5 Min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 Min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 Min
Walnuss-Cranberry-Topping
10 Min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 Min
Kräuterquark
10 Min
Orangendressing
5 Min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min