Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda, in Stücken
- 350 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. S)
- 40 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 600 g Spitzkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 EL Kümmelsamen
- 600 g Geflügelfond
- 1 ½ EL Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2294 kJ / 548 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Bohneneintopf
40min
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 Min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 godz.
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
Wirsingsuppe
35 Min