Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paprika-Öl
- 2 TL Paprika de la Vera
- 80 g Olivenöl
Linseneintopf
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm), längs geviertelt
- 200 g Möhren, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 250 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Kümmelsamen
- 120 g Puylinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, frisch, eingeschnitten
- 6 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Ananas, frisch, in Würfeln (1 cm)
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 493 mg
Alternativní recepty
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Bunte Bohnensuppe
50min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Bohneneintopf
1h
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min