
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 40 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Majoran, Kresse), ggf. Blättchen abgezupft
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 30 g Butter in kleinen Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1200 g klare Suppe (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 178 kcal / 744 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 625 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfenknödel mit Marillenröster
1hod. 20min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Butternockerl
40min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Eierschöberl
1hod.
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1hod. 15min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Eachtlengsuppe
45min
Mohnnudeln
1hod. 30min
Bröselknödel
40min
Frittaten
30min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min