Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 40 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Majoran, Kresse), ggf. Blättchen abgezupft
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 30 g Butter, in kleinen Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1200 g klare Suppe (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 625 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierschöberl
1h
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Frittaten
30 min